Kontakt

Kontakt mig

Jeg vil se frem til at høre fra dig.


Du skal være velkommen til at stille spørgsmål om alt du finder her på siden.


Hvis du ikke finder det du søger, er du velkommen til at sende mig en besked, så ser jeg om jeg kan finde det du søger, et eller andet sted i verden.

De eneste dårlige spørgsmål, er dem der aldrig bliver stillet <3

 
 
 
 

Mød Inas Univers

Folkene bag


På nuværende tidspunkt er virksomheden kun bestående af mig.

Jeg ville dog aldrig kunne være kommet hertil uden hjælp og støtte fra min kære mand Lars og min dejlige datter Isabella, som har passet butikken, hvis jeg har været fraværende. 

Ina

Ejer

Lars

Åndelig support

Isabella

Medhjælper

Support telefon


+ 45 4632 0332

Da jeg har fuldtidsarbejde udover denne del af mit arbejdsliv, er butikken kun åben for henvendelser mellem 19.00 - 20:00 hverdage. 

Hvem er jeg?


Lidt baggrunds information


Umiddelbart startede jeg op som importør af Larimar, hvor jeg havde/har en salgsgruppe på Facebook.

Det viste sig dog hurtigt, at de dejlige kunder der valgte at kigge forbi, gerne ville se på flere spændende sten og krystaller end kun Larimar.


Derfor har gruppen stille og rolig ændret sig fra kun Larimar, til at have en masse andre spændende og interessante ting fra hele verden. 
Jeg har gennem køb til min egen samling fået en del kontakter over hele verden. Disse benytter jeg nu til at købe lækre, spændende, sjældne og ikke før set i Danmark krystaller, som I nu kan få lov til at nyde også. 


Da dette som nævnt kun er en hobby virksomhed, som drives udenfor almindelig arbejdstid, svarer jeg normalt kun efter kl. 17:00 i hverdagene. 

 


Jeg har altid været interesseret i sten og krystaller, men ikke i så stor udstrækning som jeg nu er endt op med. 


Fascinationen af krystallerne har jeg altid haft, men det er ikke noget jeg har haft samlet på, før end jeg er blevet voksen. Men som barn samlede jeg på "rendestens sten", som jeg sleb og polerede, hvorefter de blev lavet til vedhæng. Så det har nok altid ligget til mig latent. 


Jeg er dog startet op i den mere spirituelle ende af det alternative til at begynde med. 


Efter en ungdom men masser af underlige oplevelser og en fornemmelse af, ikke helt at passe ind, fandt jeg min vej med spirituel udvikling. 


Med en 2-årig uddannelse som Clairvoyant Healer og en Reiki III Healer uddannelse, har jeg værktøjerne til at kunne hjælpe og guide den vej også. Det er her krystallerne pludselig dukkede op igen i mit liv. Men den del, kan du finde mere information om under fanebladet Alternativ behandling.

Øvrige oplysninger


Virksomheden er registreret som Import/Eksport godkendt virksomhed, så jeg har tilladelse til at importere fra alle tilladte dele af verden. 

Inas univers

Denne webside bruger cookies. Ved at fortætte brugen af denne side, accepterer du automatisk at vi benytter cookies.

Godkend